Bize Ulaşın
Mollahüsrev Mh. Taştekneler Sk. No:12
Süleymaniye Fatih/İstanbul
0216 305 04 36

Mostar Gençlik Ramazan Özel Bilgi Yarışması Başlıyor!


Ramazan Ayı boyunca her Cumartesi Saat 18.00’da Mostar Gençlik YouTube kanalında; Mostar Gençlik’in Ramazan Ayı’na özel düzenlediği bilgi yarışmasında buluşuyoruz.
Ödüller
Birinci: Akıllı Saat
İkinci: Akıllı Bileklik
Üçüncü: Bluetooth Kulaklık
Yarışma Şartları ve Dikkat Edilmesi Gereken Bazı Hususlar :
Yarışmaya katılmak için Mostar Gençlik YouTube kanalına abone olmak gerekmektedir.
https://www.youtube.com/mostargenclik
* Kanala abone olmadan yarışan yarışmacılarımız, dereceye girseler bile geçersiz sayılacaktır.
* Yarışmaya katılım için iki ekrana sahip olmanız gerekmektedir. Bunlar internet bağlantısı olan 2 telefon olabilir veya 1 telefon, 1 pc veya tablet (önerilen) olabilir.
* Yarışmanın soruları youtube üzerinden canlı yayında görülecek olup, cevaplar telefondan kahoot uygulaması ile verilecektir.
* Yarışmaya katılım, canlı yayında vereceğimiz oyun kodu ile https://kahoot.it/ adresine girilip, Game Pin bölümüne oyun kodunu yazarak onaylayıp, ardından nickname bölümüne Türkçe karakter ile adınızı soyadınızı yazarak onayladıktan sonra gerçekleşmektedir. (http://youtu.be/SYbOiJmdrds) (Bu linkten bir video yardımıyla öğrenebilirsiniz.)
* Yarışmacıların, Türkçe karakter ile kendi isim – soy isimleri ile yarışmaya katılmaları zorundadır. Yabancı karakter, uygunsuz nickname ile katılan yarışmacılar dereceye girseler bile geçersiz sayılacaktır.
* Uzun ismi olan yarışmacılar ilk ismini kısaltarak girebilirler. Nickname bölümü belli bir karakter sayısında olduğu için duruma göre uygun nickname girilmelidir.
* Yarışmaya sadece üniversite öğrencileri katılabilir. Aksi durumda yarışmacılar dereceye girseler bile geçersiz sayılacaktır.
* Her yarışmada dereceye giren yarışmacıların, yarışma sonunda telefonlarındaki khaoot uygulamasında dereceye girdiğini (ilk 3’e) gösterir ekran görüntüsünü, iletişim bilgileri ile haberler@mostargenclik.com resmi mail adresine göndermeleri gerekmektedir.
* Dereceye giren öğrencilerin ödül ve teslim işlemleri hakkında bilgilendirme, resmi mail adresi üzerinden kendilerine geri dönüş yapılacaktır.

Sitemiz daha iyi kullanıcı deneyimi vermek için çerezler kullanmaktadır.